Teori B körkort – Albanska

Zbatimi i studimit të pyetjeve teorike të lidershipit në Suedi në gjuhën shqipe

Teori Sky është një libër elektronik që përmban mësime dhe shpjegime të drejtimit të automjetit në mënyrë të koordinuar dhe të rregulluar në gjuhën shqipe, gjithashtu përmban pyetje moderne Teuri në mënyrë të rregulluar për t’i studiuar pa probleme dhe lehtësisht kudo dhe në çdo kohë që dëshironi.

Ture Sky është një model elektronik i ngjashëm me librat në letër, por me privilegje, veçori dhe fleksibilitet më të madh, është një ide e shkëlqyer për të studiuar lehtësisht dhe thjeshtë.

Është mënyra më e mirë për të studiuar pasi përmban gjithçka që i nevojitet një studenti për të pasur sukses në provimet teorike dhe praktike nga pikënisja deri në momentin e marrjes së patentës së shoferit.

Çmimi i aplikimit është 249 SEK, një pagesë një herë

Kur blini aplikacionin, abonimi juaj aktivizohet automatikisht për një periudhë tre mujore!


Ju uroj fat dhe suksese